Πως να συμπεριλάβετε το Photo Booth στο γάμο σας !! - Selfiebooth
Οι εικόνες μένουν για πάντα και ποιος μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία ενός Photo Booth στο γάμο; Αυτός δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να πάρετε αξέχαστες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου, αλλά και διασκεδαστικές, αυθόρμητες και απρόβλεπτες φωτογραφίες!
Photo Booth γάμος
15928
post-template-default,single,single-post,postid-15928,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Πως να συμπεριλάβετε το Photo Booth στο γάμο σας !!

Πως να συμπεριλάβετε το Photo Booth στο γάμο σας !!

Οι εικόνες μένουν για πάντα και ποιος μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία ενός Photo Booth στο γάμο; Αυτός δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να πάρετε αξέχαστες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου, αλλά και διασκεδαστικές, αυθόρμητες και απρόβλεπτες φωτογραφίες!

Πέραν του ότι προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση, είναι επίσης κάτι που οι
καλεσμένοι σας θα θυμούνται ως μια πρωτότυπη λεπτομέρεια στο γάμο σας. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδέες που ακολουθούν σας εγγυώμαι ότι θα έχετε το πιο επιτυχημένο Photo Booth ημέρα του γάμου σας.  

Τοποθεσία

Είναι πολύ σημαντικό το Photo Booth να τοποθετηθεί στο σωστό σημείο του χώρου, και πιο συγκεκριμένα, σε εκείνο το

σημείο που θα είναι ορατό από όλους τους καλεσμένους. Τα λεγόμενα «στρατηγικά» σημεία είναι η reception του χώρου της δεξίωσης, ακόμα πιο ιδανικά κοντά στο μπαρ
ή δίπλα στο μέρος που έχετε επιλέξει να περάσετε τις πιο ξέφρενες στιγμές του γαμήλιου party σας.

 

 

Πόσοι καλεσμένοι μπορούν να φωτογραφιθούν ταυτόχρονα  ;

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!! Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσετε για το Photo Booth που θα έχετε στο γαμήλιο party σας, επιλέξτε αυτό που θα μπορεί να φωτογραφίζει ταυτόχρονα πάνω από 2 άτομα – το λιγότερο 4 τη φορά. Αυτό θα κάνει τις φωτογραφίες ακόμα πιο διασκεδαστικές !

Διέδωσέ το !!

Μην ξεχάσετε να το διαδώσετε: ενημερώστε τους καλεσμένους σας ότι υπάρχει στο χώρο Photo Booth, για απεριόριστη χρήση, χωρίς καμία χρέωση! Ζητήστε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης σας ή τους υπεύθυνους του χώρου να ενημερώνουν τους καλεσμένους σας για την ύπαρξη του Photo Booth στο γάμο, με σκοπό να μην λείψει κανείς από αυτήν την μοναδικά διασκεδαστική φωτογραφική εμπειρία!

 

 

 

 

Αξεσουάρ..

Για να κάνετε το Photo Booth ακόμα πιο διασκεδαστικό και τις φωτογραφίες αξιομνημόνευτες, σιγουρευτείτε ότι θα τοποθετηθούν στο χώρο του Photo Booth διάφορα αξεσουάρ και αφήστε τους καλεσμένους σας να απογειώσουν τις φωτογραφίες! Επιτρέπονται τα πάντα – μουστάκια, γυαλιά, φτερά, καπέλα, πινακίδες γραβάτες…..

Γαμήλιες Ευχές !

Οι φωτογραφίες που θα πάρουν οι καλεσμένοι σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το βιλιο ευχών σας, Ζητήστε τους να
κολλήσουν τις φωτογραφίες τους στο βιβλίο ευχών σας ή σε ένα πίνακα που έχετε φτιάξει γράφοντας μια ευχή για σας! Τι ποιο όμορφο και ζωντανό από αξέχαστες φωτογραφίες φίλων, με πολύ κέφι και ευχές για μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας ;;

 

 

Δημιουργήστε την προσωπική σας εκτύπωση..

Εαν εδιαφέρεστε να νοικιάσετε ένα Photo Booth για τον γάμο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε τη δ
υνατότητα για πολλές και διάφορες εκτυπώσεις – 1,2,3 ή ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στο ίδιο πλαίσιο. Ενημερωθείτε και σχεδιάστε το προσωπικό σας σχέδιο εκτύπωσης συμπεριλαμβάνοντας την ημερομηνία του γάμου, τα ονόματα σας, τα αρχικά σας κτλ.

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment