Συχνές Ερωτήσεις - Selfiebooth
Photo Booth γάμος πάρτι
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Ποια είναι η διαδικασία λειτουργίας του καθρέφτη Selfiebooth;

Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αυτές εμφανίζονται μέσα από μοναδικά animations και θα γίνουν έως τέσσερις λήψεις φωτογραφιών τις οποίες και θα έχετε στα χέρια σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  1. Πόσος χώρος απαιτείται για την εγκατάσταση του Selfiebooth;

Το ελάχιστο του χώρου που απαιτείται για την εγκατάσταση του Selfiebooth είναι 2 m2. Δεν θα λέγαμε όχι εάν υπήρχε περισσότερος χώρος αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η ελάχιστη απαίτηση.

  1. Πόσος χρόνος απαιτείται για την συναρμολόγηση του Selfiebooth και πόσες ώρες πριν την εκδήλωση φτάνετε στον χώρο;

Το Selfiebooth είναι έτοιμο προς λειτουργία σε λιγότερο από 30 λεπτά. Ωστόσο για αποφυγή απρόοπτων καταστάσεων η άφιξή μας στο χώρο σας γίνεται 2 ώρες πριν την συμφωνηθείσα ώρα έναρξης.

  1. Παρέχετε props και backdrops προσαρμοσμένα στην κάθε εκδήλωση;

Έχουμε την δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών props και backdrops αρκεί να μας εκφράσετε την επιθυμία σας σε εύλογο χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

  1. Παραδίδετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με το τέλος της εκδήλωσης;

Ναι! Στο τέλος της ημέρας παραλαμβάνετε flash disk με όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσής σας. Επίσης, εφόσον το επιθυμείτε, όλοι οι καλεσμένοι σας παραλαμβάνουν κωδικό εισόδου σε ειδικό χώρο που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας με δυνατότητα αποθήκευσης όσων φωτογραφιών επιθυμούν. Τέλος, όλοι οι καλεσμένοι σας έχουν την δυνατότητα αποστολής των φωτογραφιών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στα social media (facebook, twitter, instagram) και το e-mail τους.

  1. Τι συμβαίνει στην περίπτωση που χρειαστώ περισσότερο χρόνο;

Τα πακέτα μας ξεκινούν με ελάχιστο χρόνο ενοικίασης τις 3 ώρες. Εαν επιθυμείτε να παραμείνουμε περισσότερο στην εκδήλωση σας μπορούμε να το κάνουμε αυξάνοντας την παραμονή μας στο χώρο ωριαία. Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε μαζί με την προσφορά ενοικίασης του Selfiebooth το ακριβές κόστος για κάθε επιπλέον ώρα παραμονής μας στον χώρο σας.