Ποιοί είμαστε - Selfiebooth
Photo Booth γάμος πάρτι
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ποιοί είμαστε

Το SELFIEBOOTH είναι εδώ για να κάνει την επόμενη εκδήλωσή σας μοναδική! Με την καθοδήγησή μας οι προσκεκλημένοι σας θα απολαύσουν τις υπηρεσίες ενώς ξεχωριστού photobooth, δημιουργώντας αναμνήσεις για μια ζωή. Είτε πρόκειται για δεξίωση γάμου, πάρτι γενεθλίων, εταιρική ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, θα σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα ταξιδεψουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε ένα μοναδικό φωτογραφικό ταξιδι.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα photobooth της αγοράς:

Είμαστε εδώ για να φέρουμε την επανάσταση στον χώρο των photobooth με το μοναδικό mirror style photobooth στην ελληνική αγορά. Το Selfiebooth θα προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική και αξέχαστη. Ελάτε λοιπόν στην παρέα του Selfiebooth και απλά διασκεδάστε το!

Πρωτοτυπία
Ποιότητα
Επαγγελματισμός

Αυτές είναι οι έννοιες που χαρακτηρίζουν το Selfiebooth. Προσφέρουμε την διασκέδαση της χρήσης του Selfiebooth σε συνθήκες επαγγελματικής φωτογράφισης.

Εξοπλισμός

Οι φωτογραφικές μηχανές, ο φωτισμός και ότι άλλος εξοπλισμός χρησιμοποιείται κατά την λειτουργία του Selfieboth είναι όμοιος με αυτόν που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικά στούντιο φωτογράφισης. Όλος αυτός ο εξοπλισμός συνδυάζεται και με το άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας.

Φωτισμός

Η εμπειρία της ομάδας του Selfiebooth στον χώρο της φωτογραφίας μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τον κατάλληλο φωτισμό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αποτέλεσμα

Αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας χάρη στο μοναδικό πρόγραμμα επεξεργασίας είκονας που διαθέτει το λογισμικό του Selfiebooth σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας επαγγελματική DSLR φωτογραφική μηχανή μας.

Εκτυπώσεις

Η χρήση του εκπληκτικού επαγγελματικού θερμικού εκυπωτή DNP DS RX1 παρέχει εκτυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες

Η ομάδα του Selfiebooth διαθέτει καταξιωμένους φωτογράφους που με την εμπειρία τους διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.